S U M M A R U  
F E S T I V A L E  D E  C A N N E S 


Av alle bilder fra filmfestivalen i Cannes i år var det bildet med de to franske skuespillerinnene, Léa Seydoux og Marion Cotillard som bragte frem de gode minner fra Cannes, som den franske kvinnes enkle 'chik'enes'.

Léa Seydoux mottok, La Palme d'Or med Adèle Exarchopoulos og regissør, Abdellatif Kechiche for filmen, La vie d'Adèle og Marion Cotillard presenterte to filmer i år med, Blood Ties og The Immigrant.

De tre nevnte filmene er virkelig noe å se frem til, spesielt må,  
'La vie d'Adèle', fremheves med Léa Seydoux. Med sin medskuespillerinne, Adèle Exarchopoulos er den franske skuespillerinnen fantastisk i rollen, i deres interpretasjon av kjærlighets forholdet mellom to unge kvinner. 
Skuespillerinnenes prestasjon beveget årets jury til å utføre en eksepsjonell, om ikke uvanlig prisutgivelse av, La palme d'Or, ved å inkludere dem og i prisen sammen med regissøren, Abdellatif Kechiche.

Solen ser ut til å titte frem på denne tirsdagens ettermiddag. Det blir sommer (snart). Så da er det bare å rydde skapet, ta frem de lettere kjoler og topper og la øynene hvile bak 'les lunettes de soleil' og kanskje ta en lettere tuppering...
AdM