E T  N Y T T  H U S 
BALENCIAGA - NEW YORK store


Det er en ny tid for BALENCIAGA med Alexander Wang ved roret. Det er med det kanskje et tegn derved at Balenciaga's New York butikk fikk en liten overforsvømmelse for litt siden og med det gir kanskje Wang muligheten til å merke sine første lokaler i hans 'hjemby' hvor alt startet for hans eget merke. 
Eller rett og slett en liten 'renselse' da det ei er lett å entre podiet etter storheten selv, Mr. Ghesquière.

Det svirrer dog rykter rundt Mr. Ghesquières sin fremtid og noe sier sterkt at han vil være ved et ganske så kjent hus med noen monogrammer vi alle har sett...
AdM


 S Y S T E M A I Z E D 
BALENCIAGA + NICOLAS GHESQUIERE
SYSTEM MAGAZINE #01 ISSUE


De mest interessante design magasin går mye dypere inn i designens verden og tar ofte for seg de små detaljer til den virkelige drivende kraften. Det gir et estetisk og visuelt uttrykk, samt mye rikere perspektiv over arbeidet bak, som det viser den virkelige lidenskapen innnen design. 

Den første utgaven av SYSTEM magazine har Nicolas Ghesquière på coveret (som tidligere vist). Innvendig er det et editorialt feature med BALENCIAGAs enkelte plagg gjennom Ghesquières år ved huset. Plaggene bringer frem mange av de kreasjoner som har merket i de enkelte sesongene, ved dets utforming og visuelle spill i snittet til materialets bearbeiding. 

Bildene har et poetsik preg i det sort/hvite, samtidig som det er et spill med de ulike bakgrunns farger. De to modellene er stylet av Balenciagas tidligere stylist, franske Marie-Amélie Sauvé med den franske fotografen, Patrick Demarchelier bak kameraet.AdM
photo:Patrick Demarchelier
stylist:Marie-Amélie Sauvé

 D E  H Ø Y E R E  H Ø Y D E R 
SKOR MEG MED...


Menn kan misslike de, men en kilehel er sannelig en behagelig seanse for føttene i de høyere høyder. De kan la en danse inn i  de senere timer til en selv ikke har mer og gi...eller vandre i gatene i timesvis uten å kjenne krampene av et ben som 'hviler' på en spiker tynn hel...til å føle seg kledd og representativ og ei slaraffe rundt på de lavere til de flate av de man lett skor seg med!
AdM

RICK OWENS kilehel sandal / MA