B A L E N C I A G A 
SELECTION // MA // BOUTIQUE // BALENCIAGA ACCESSORIES

 K V I N N E N   I   S O R T 
LA FEMME // RICK OWENS // ANN DEMEULEMEESTER // VOGUE ITALIA


Etter en severdighet av en bryllupsferd i de sydligere strøk sist helg er det kvinnen som kommer frem. Den sensuelle kvinnen, den unge kvinnen, kvinnen som har funnet kjærligheten.

Høsten bringer frem muligheten til å utforske de ulike lagene av stoffligheter som lagene vi skreller av for den man åpner seg for. Dette er spillet, dette er leken som får en til å ville utforske enda mer og gi enda mer. 
Vi blir mørkere og skalalene går ofte i det sorte. Men det er en kunst om man kan så ordlegge seg i å kle seg i sort. 

Å finne de stofflighetene som fremhever en i sort er ikke det enkleste, men når det kommer frem er det som skyggene av din sjel som flagrer med deg gjennom lagene. Ann Demeulemeester gir oss skyggene av sort fra et hverdagslig utgangspunkt som hennes stoffligheter gir oss den luksuriøse og sensuelle følelsen av å kunne forføre en hver man går forbi. Det er det velbehage av å kjenne og se at noe passer en og omfavner ens former. Det er lett og komfortabelt. 
Rick Owens er mørkere og nesten det skitne i oss. Den siden vi liker å skjule, de mørkere tanker, som lysten, som kvinnen med styringen. Det er den forlengende kroppen, fremhevet gjennom de enkle snitt, de skulpturelle former som omfavner din kropp.
Det er igjennom disse to designerene de siste høst sesonger at jeg har blitt ført inn igjen i nordens mørkere måneder og vist vei for en sort kvinne med flere lag.
 R I C K   O W E N S   SS13 
PARIS FASHION WEEK // RICK OWENS SS13

 M A I S O N   C I R E   T R U D O N 
MA // BOUTIQUE // SELECTION // MAISON CIRE TRUDON E N   L I T E N   P R O M E N A D E 
VOYAGE // NICE // AdM


Etter en hektisk begynnelse på høsten bød muligheten seg for en liten promenade langs 'la cöte d'azur'. Med et fire dagers bryllups kalas i høydene bak Nice.
Det ble en varm avslutning av innkjøpsperioden for neste vårs kolleksjoner, samtidig som alle de flotte kjolene som ei kom i bruk i sommeren her i vårt nordlige land, fikk sin oppmerksomhet og mer i feiringen av 'les amoureux'.

 I   S K Y G G E N E   A V   A N N 
PARIS FASHION WEEK // ANN DEMEULEMEESTER SS13