T I L   F L O K K E N  -  F R A   T H E M A F L O C K 
J U L E K O R T E T    2 0 1 2


VI ØNSKER FLOKKEN EN FLOTT JUL MED KJENTE OG KJÆRE. 
VI SER FREM TIL ET NYTT ÅR MED NYE FJÆR.

GLEDELIG JUL & GODT NYTT ÅR
THEMAFLOCK
 K A L E N D E R E N S   F I G A R O 
FIGAROS BRYLLUP // MARLENE JUHL JØRGENSEN // BOK // IDE // INSPIRASJON

Den danske smykke designeren, Marlene Juhl Jørgensen har lenge kjent MA sin innkjøper og innehaver. Det var derved slik vi fikk tilsendt flere eksemplarer av den danske designerens 20 års jubileums kalender. Boken er et fantastisk lite verk av innbinding til papirets kvalitet og dets estetiske skrift av en opplevelse. En flott gave for den som følger solens oppgang og nedgang. En kalender for 2013.


FIGAROS BRYLLUP - MARLENE JUHL JØRGENSEN bok NOK 850,- // MA
 R I C K   O W E N S  -  R O B O T O N   G A V E 
RICK OWENS SKINN COMBO ROBOT JAKKE // INSPIRASJON // BESETTELSEN // STYLE
Det er noen plagg man fester sine øyne ved med intense blikk. Nysjerrigheten og lysten tar over og inget kan virke å kunne styre din kropp i bevegelse. Du blir stående og måpe...
Det kom ved synet av RICK OWENS robot skinnjakke. 

Hva gjør man så i et slikt tilfelle, når besettelsen og lysten forekommer over synet av denne rustningen av en skinnjakke. Lar man fornuften råde og hvilken fornuft er det. 
Er det fornuften av å ei la seg styre og besette av besittelsen eller lar man brukens fornuft falle inn. Er det du søker og safter i tidens lange timer, dager, uker og år det som skal bekle din kropp med dets omfavnende kvalitets tag.

Med skinnjakker som BALENCIAGA's klassiske Biker og den paddede skuldre versjonen, noen OWENS' allerede, samt de arvede saueskinnsjakkene og en pilot jakke føles det som mange av de klassiske er i besittelse, men alle er kanskje ikke helt der ennå, dog på vei!?! Eller kan man noen gang se enden...

Der råder det aspektet av interesse - de brukes, ergo en investering. 
Så denne julens lyster styres mot den Owensifiserte Roboton med dets høyreiste skuldre som er ei en etterlikning av, ja det merket begynnende på B, avsluttende med 'ain'...

Dette er RICK OWENS og jeg er med på hans biker ride gjennom vinterens mørke og som en rustning med dets to tinder inn mot vårens nye utfoldelser.


RICK OWENS combo robot skinnjakke // MA 

 M A I S O N   C I R E   T R U D O N 
NYHETER // DUFTLYS // MA // BOUTIQUE // CIRE TRUDON


De gode duftlysene fra MAISON CIRE TRUDON er ankommet MA. Nye dufter introduseres, samt en versjon i sølv emblem på dets famøse håndblåste glass, samtidig som det tradisjonelle gull emblemet vedvarer.

Lys varmer i jule tider og er en flott liten oppmerksomhet til en selv, som en gave under treet.


MAISON CIRE TRUDON duftlys // MA