S T O N E   M E 
JEWELRY // STYLE

Disse flotte ringene fra STONE fine jewelry er som små vintage skatter. Anita ved MA har lenge fulgt det franske merkets utvikling og ikke minst lagt sin elsk på deres kreasjoner siden de startet i 2004. Den første butikken som fikk se og tok inn STONE er den famøse konsept butikken , Colette i Paris. I dag er STONE drevet alene av Marie Poniatowski etter at Vanessa de Jaeghar som var med å etablerte STONE gikk ut av samarbeidet for ett år tilbake.
Kreasjonene er virkelig små skatter som de smykker som går i arv gjennom generasjoner. Siden oppstarten har de utviklet flere kolleksjoner som ofte blir brukt til styling i franske og internasjonale magasiner og ikke minst innen filmbransjens skuespillerinner på den røde løper. Diane Krüger som har en flott og egen stil har lenge vært en støttespiller, samt også Vogue Paris' sin redaktør, Emanuelle Alt.STONE ringer med hvite diamanter og rudinert sølv eller hvitt gull // MA (spesial bestilles/pris ved forespørsel)
 BLUE BLUE JEWEL 
STYLE // MA // ACCESSORIES


Det gikk for fort og i et flash var COMME DES GARCONS sin Jewel clutch utsolgt hos MA. Men heldigvis ordnet de fantastiske folkene ved Comme des Garcons dette og for noen dager siden kom denne med Fedex fra Comme des Garcons sitt showroom i Paris. Dette blir vårens og sommerens absolutte accessorie! 
Det har ikke vært vanskelig å ta den i bruk med været som viser veien frem for våren og den gode 'transen' en kommer i bare av å se på den. God farge vibe ;)


It went to fast and in a flash the COMME DES GARCONS Jewel clutch was sold out at MA. But the amazing people at CdG sent by Fedex just a few days ago. This is really going to be this springs and summers accessory!
It has not been difficult to take it in use with the good weather paving the way for spring and the fact that one gets in such a good mood just by looking at it. Good color vibe!


COMME DES GARCONS Jewel blå clutch NOK 1.250,- // MA
 GOSSIP IN A PICTURE PERFECT WORLD
MUSICA // THE GOSSIP // cover CARELESS WHISPER // STYLEEn helt fantastisk stemme og energi kommer ut av Beth Ditto, vokalist av Gossip. Med all kraften fra stemmen blir en ikke annet enn virkelig revet med.
Det nye albumet er snart ute og med denne smakebiten er det helt klart at det blir nye høyder i gossip'n!

AdM
 BIKER'N 
STYLE // GARDEROBEEtterlengtet har den vært den famøse biker'n fra BALENCIAGA. Det er mange år siden jeg først festet mine øyne på denne jakken. Jeg bodde i Paris og forbi meg på gaten gikk en utrolig flott kvinne. Det var, Carine Roitfeld stylisten og tidligere redaktør av franske Vogue. Hennes enkle sofistikerte, dog røffe miks var forførende og ikke mindre med biker'n over hennes skuldre. Jeg var solgt.
Det ble derved et sterkt ønske å kunne få tak i denne. Nå er den endelig i garderoben.

AdM


BALENCIAGA biker sort skinnjakke, NOK 14.000,- // MA - (resten av henget) BALENCIAGA bukse - MAISON MARTIN MARGIELA frynse jakke - PROENZA SCHOULER cowboy bluse

 LES FILLES DE VOGUE 
PARIS VOGUE // INSPIRATION // STYLE // la FEMME

PHOTO TOMMY TON

Det er noe forførende med det helt enkle boysihe i en sort silhuett. Alt i sort med toner av grått eller hvitt og skinnjakken! Dette er noe jentene fra, Vogue Paris mestrer og gjør med enkelhet i det de kommer ut fra Rick Owens sitt F/W12 show tidligere i mars med sigaretten i hånden.


Det var skinnjakken da, hvor starte med både Rick Owens sine og ikke minst biker'n fra Balenciaga...


 PRINTEMPS 
BALENCIAGA AD SS04 // CAMPAGNE

 ROOM PARFUME 
MAISON CIRE TRUDON // MAISON


Maison Cire Trudon er blant de eldste om ikke eldste stearing makeren i verden. Det veier derved tungt når de kommer ut med noe nytt eller reproduserer gamle dufter i en 'flacon de parfum'.
Rom parfymen til Cire Trudon tar med de flotte duftene vi allerede har kunnet oppdage gjennom deres duftlys. Fantastisk for kun et hint av deres delikate dufter.


Maison Cire Trudon // Room parfume NOK 950,- // MA