P R I N T   M E  #02 
BALENCIAGA // STREET STYLE // TOMMY TON

FOTO: TOMMY TON 

Det er helt fantastisk å se farger, som den svarte ravnen jeg til tider selv kan være må jeg kun konstatere at farger og print gleder øye og sinnet.

Det er 'høysesong' for streetstyle show off med FASHIONS WEEK løpende etter hverandre med horden av editors, stylister, fotografer, bloggiser, modeller som reiser kryss og tvers mellom storbyene...det tar ingen ende.

Gleden er å hver dag kunne komme over alle bilder som inspirer og gleder. Blant annet skjørte fra Balencigas høst 2012 kolleksjon som er inne i butikken til MA nå og clutchen fra sommerens kolleksjon.


BALENCIAGA skjørt høsten 2012 (på bildet) NOK 3.950,- // MA , BALENCIAGA clutch SS12

 P A R D O N   M Y   F R E N C H 
GARANCE DORE // PROENZA CHOULER // A TALK


Den franske bloggeren, Garance Doré møter guttene bak Proenza Schouler for en liten prat under deres casting for SS13 showet under New York Fashion Week. Et hyggelig og avslappet møte bak 'kulissene' med Jack og Lazaro som og lar oss alle se mer av deres smittende gode energi. Proenza Schouler hadde visning på morgenen i dag, norsk tid. Den ble streamet live på www.proenzaschouler.com og kan sees på deres side fortsatt.
 F O L K 
STYLE // INSPIRASJON // PEOPLE // FASHION WEEK

 Taylor Tomasi Hill
US Marie Claire magazine/style & accessories director - Moda Operandi/Artistic Director


 Ulyana Sergeenko
Designer

stylist Carine Rotfeild, Vogue Paris editor-in-chief Emmanuelle Alt  


Anya Ziourova
TATLER Russia -  fashion director


Vogue Paris editor-in-chief Emmanuelle Alt, stylist Carine Rotfeild, model Mariacarla Boscono

Catherine Baba
stylist 

Anna Dell Russo
Vogue Nippon -  editor-in-chief 

Anna Dell Russo
Vogue Nippon -  editor-in-chief 

Vanessa Traina
NY magazine - editor/stylist 

 Sean O'Pry
modelFOLK som inspirer, folk som dirigerer, folk som styrer, folk som dominerer, folk som styler, folk som er overalt, folk som du rett og slett ikke kan vike dine blikk fra...

Det er folk du ser, det er folk du legger merke til, det er folk under den 4 uker lange maratonen av mote ukene som startet denne uken i New York en blir 'fanget' av.


 A  C H A N G E   O F  W I N D 
11.09.12 // VOYAGE // FALL


Høstens inntog kommer som et skiftende vindkast. Det går fra varmt til kaldt, til varmt og kaldt, til vått og kaldt. Smygende inn kommer høstens farger og den klare og friske luften. 

Skifte fra sommerens hete og varme lyse netter til høstens kaldere og fuktigere kvelder gir en ny start, en ny sjangse, et nytt kapittel. 
Tiden fremover er som et hamskifte, samtidig som vi begynner å se etter neste sesongs 'dekke' til flokken...


 O B S E S S I O N   ( N O I R )   D E S   A C C E S S O I R E S 
BALENCIAGA // PROENZA SCHOULER // ACCESSORIES

PROENZA SCHOULER PS1 LARGE sort - BALENCIAGA Biker Jacket - BALENCIAGA kjole

BALENCIAGA clutch sort

BALENCIAGA envelope med sølv studs sort


BALENCIAGA envelope fra NOK 5.700 - 6.250,- // MA - PROENZA SCHOULER PS1 Large NOK 12.900,- // MA
 I T' S  O N 
T H E  F A S H I O N  W E E K S 
STYLE // VOGUE PARIS // LA FEMME
I det fjerde året det arrangeres er det som en ny nasjonaldag der folk strømmer ut for FASHIONS NIGHT OUT i de største motemetropolene med New York, London og Paris.
Dette markerer starten og på Fashion Week i New York som deretter etterfølges av Milano, London og Paris.
For MA/Themaflock er dette den mest hektiske perioden, men også givende med alt det man opplever og det og de man kommer over.
Nye designere, nye kolleksjoner alt for neste sesongs vår i det vi forbereder oss på høsten og vinterens kulde.


Det er fantastisk å se hvordan folk samles for design og mote. Uttalige ulike mennesker forenes med en lidenskap for hva som dekker ens hud og lemmer.

Ved mitt første møte med Rick Owens sitt showroom med MA var det en fantastisk svensk kvinne som bisto oss. Hun var utdannet arkitekt, vi ble derved lett pratsomme, da undertegnete studerer dette. Personen ved siden av, innkjøper for en amerikansk butikk, var utdannet advokat og MA's eier er ingeniør. Slik kunne jeg ha fortsettet.
Uansett hvor du går og om du er imøtekommende former du helt utrolige kjennskap i møter fra en cafe til et blikk på fortauet for skoene, jakken eller rett og slett hvordan du utstråler.

Det mest interessante er som i mange tilfeller å være med i bakgrunnen. Det er der du møter de styrende kreftene. Man kan kanskje tenke at mange er arrogante og selvopptatte, slik kan det og være, men i de fleste tilfeller er det mennesker med en utrolig interessant bakgrunn og lidenskap for det de arbeider med.
Kreative mennesker er som magneter som de kan ta all din energi, men for en liten periode er det vel helt ok å bli helt oppslukt...