H I M M E L  B L U E 
OVER DET BLÅ BLÅ VÅR VÆR I  E T  V I N D K A S T 
RICK OWENS høst13Noen fantastiske øyeblikk ved Rick Owens sin høst/vinter13 visning i Paris, foreviget gjennom Tommy Tons linse.

foto: Tommy Ton

 P Å  E T  T Ø R K L E 
ANN DEMEULEMEESTER


En delikat invitasjon fra ANN DEMEULEMEESTER for visningen i Paris på et håndtørkle.
 B O U Q U E T  # 0 1 
VÅR I LUFTA


foto: Leandra Medine

 F O R A N K R E T  I  S T O N E 
STONE PARIS // BOUTIQUE à PARIS


Det har vært snakket om en stund, men det var ikke før Marie Poniatowski (grunnlegger & designer) uttrykte det selv gjennom dette bildet at det ble et faktum. Det franske joaillerie (smykke) merket, Stone Paris åpner sin første butikk i den 'lille' hjembyen, Paris i løpet av våren.

Dette er en gledelig nyhet for alle, ikke minst de som har fulgt STONE i lang tid. Nå får en endelig entre deres lille univers i en décor som nok vil sterkt gjenspeile merkets joaillerie design.

En ny forankring har satt seg i Paris Paris!

foto: Marie Poniatowski

  L A  C H A ' S T A I N E D  
FOLK // JESSICA CHASTAIN // 85TH ACADEMY AWARDS 
Med tilbakeblikket i arkivene til Balenciaga, ble det noen 'rustne' dager som fulgte. Hvor alt med hintet av en kobber 'infused' farge var det som ble merket, som bemerket og ettersøkt! 

Det hele toppet seg ved søndagens Oscar utdeling ved skuespilerinnen, Jessica Chastain sitt inntog på den røde løper. Kreasjonen av en kjole hun bar fra Armani Privé var som smeltet på hennes kropp. 
Det var den gamle Hollywood glamour, med den sofistikerte eleganse som fremmet skuespillerinnen. De håndsydde detaljene og materialet delvis i kobber ga kjolens utforming i snitt og mønster tankene tilbake til l'époque d'Art Déco. 
Den rødlige Chastain brakte "l'obsession" kobber videre, samtidig som 30-tallet fortsetter å være en tid undernevnte stadig flukter inn i igjen, samtidig som ferden i Balenciags arkiv fortsetter!

styling og foto: Elisabeth Stewart


  R U S T E N 
BALENCIAGA SS07

I tiden etter at nyheten om Nicolas Ghesquières tid ved huset BALENCIAGA var ved veis ende, har det siden vært et studie inn i arkivene til Ghesquières arbeid for huset. Søkenen tilbake etter alle de øyeblikkene som har merket de 15 årene Ghesquière var ved huset.

Det har vært en ferd tilbake inn i fantastiske kreasjoner og kolleksjoner. Det har vært berusende å se de igjen. Å minnes igjen alle de overbegeistrende øyeblikkene hvor en oppdaget den visjonære og kreative utforskningen til Ghesquière i tekstur, materiale, form og håndtverk. 


Våren/sommeren 2007 ga Ghesquière kvinnen, den kvinnelige rustning. De håndsydde bronse og gull 'rustningene' av noen bukser var en vekkelse. 
En hver artist så for seg et fantastisk scene antrekk. Undernevnte så for seg rett og slett et 'gull regjerende' antrekk! Jeanne d'Arc, ble raskt kvinnen i front. 'La Napoleonne' i rustning! 
Flere tilbakeblikk blir det før Alexander Wang setter sitt første print på huset etter å nå ha entret husets korridorer og atelier i arbeidet med sin første kolleksjon for BALENCIAGA.


 B O U Q U E T 
FLEURES FORET


Den lille skogens 'bouquet de fleures'


FOTO:INSTAGRAM@KGRAND