K U L D E N S  K A L D T 
FOTO //  TOMMY TON // INSPIRASJON // STYLE


I kuldens kalde dager er det bilder hvor en minnes om hvordan den enkle silhuett av lag på lag med varme klær kan utføres som inspirerer, som det varmer. 
Med de sorte og grå toner av enkle snitt fremmes en elegant maskulin form på Vogue Paris' sjef redaktør, Emmanuelle Alt og mote og markeds sjef, Capucine Safyurtlu. Det er kvinnes kropp, godt innpakket, hvor øyet forføres av de ulike teksturer. 

FOTO: TOMMY TON
 S K U L D R E N E 
RICK OWENS // MA // BOUTIQUE // SELECTION


Rick Owens, Robot skinn jakke

FOTO: INSTAGRAM@ANAISDEMASSEY
 F L E K K E R  A V  S C E N A R I O E R 
INSPIRASJON // HEDI SLIMANE // WALLPAPER // ART


Bildet ovenfor av Hedi Slimane henger i studioet og gir stadig nye ideer, som flukter inn i alle mulige scenarioer og prosjekt!


FOTO: INSTAGRAM@ANAISDEMASSEY / PRINT WALLPAPER av HEDI SLIMANE 
 L U N S J  M E D  W 
EDITORIAL // W MAGAZINE // STYLE // VÅREn liten lunsj pause, med tørsten etter inspirasjon og lysere tider ente med en utforskning inn i den siste utgaven av W magasin.

W magasinet kan ofte inspirerer i dets helhetlige styling av magasinet. Det appelerer at den er litt tøffere og røffere i kantene. At alt ikke er like fint eller konvensjonelt, dog er det amerikansk. Derved ikke de største utfoldelser eller risikoer. Men den vekker noen ganger den lille editoriale ekstaste ved undernevnte.


'Earth angel' editorialen med den kanadiske modellen, Daria Werbowy er et friskt innlsag av vår og grønnere tider! En herlig blanding av farger og print og rett og slett den gode følelsen de lange lyse sommer dager gir i det bildet entrer sinnet!

Det blir en billedlig ferd i farger. Klærne kan være uklare i dets form, men det er helheten av stylingen som er interessant og som en lett kan la seg drifte med.

Med det var det bare å sette seg i nærmeste park og ta inn sola som lyser over staden.


I  F J Æ R E N E  T I L  E N  F L O K K E R
INSPIRASJON // STYLE // AdM


I fjærene til en flokker. Det er søken etter hva andre bekler sin bare hud med. Hvilke fjær personen ved siden av har valgt. Den du snur deg etter på gaten. Den som skiller seg ut på festen.Den du blir betatt av. Den du fester ditt blikk til. Den som på et mystisk vis beruser deg ved dets fjærspill. De ulike lagene, det er fjærene...

FOTO: INSTAGRAM@ANAISDEMASSEY
 A N N  D E M E U L E M E E S T E R 
NYHETER ved MA


  A N N  D E M E U L E M E E S T E R
NYHETER // MA // SS13 ANN DEMEULEMEESTER

 

SS13 ANN DEMEULEMEESTER kolleksjonen // MA


FOTO: INSTAGRAM@ANAISDEMASSEY