A P H R O D I S I A C 
RICK OWENS - TASCHEN 


Forlaget TASCHEN har gitt ut en bok om RICK OWENS. Dette store formatet av en foto portofolie ser tilbake inn i i-D's arkiv som gir et skjeldent innsyn inn i RICK OWENS all-omfattende verden. 

Boken tar med bilder av blant annet kjente og kjære i hans nærmeste krets til hans 'Owensifiserte' verden. Boken gir et flott innblikk i intime øyeblikk, hvor høydepunktene inkluderer bilder fra Corinne DaySølve Sundsbø og  Hans Feurer, til åpenhjertige og innsikstfulle intervjuer av Terry JonesHolly ShackletonJo-Ann Furniss og Ben Reardon.


Første gangen undertegnende ble kjent med denne verden var for noen år tilbake. Det har vært en fantastisk oppdagelses reise inn i denne 'Owensifiserte' verden. Mange av de avfotograferte er personer som jobber tett med Owens og hans kone Michelle Lamy i deres arbeid og det er det som er det spesielle og virkelig viser den enomorme og omfavnende verden Owens har skapt.


AdM
foto:TASCHEN

  D E  H V I T E  L A G 
L E S  F L E U R E S  D E  L I T

Det delikate uttrykket, den lysende effekten, den rene tonen. Det uskyldige ved dets palett. De hvite lag, det virker skjørt, dog kan en ei motstå å røre, selv om det så kan falme sammen i ens hender...
Det er de lysere dager som gir lysten til å bekles med de lysere toner. Summaru 2013 viser seg å bli en lys affære!
AdM

 H O P P  I  D E T...
H A L L A  F R (E) I D A G


Fredagens ankomst kommer med en blå feel. Med skyfri blå himmel er det en god inngang for helgens utfoldelser...hopp i det!
AdM
 

 O C E A N I A 
PRINTET VERSION - SUMMARUDet er inget som å svømme seg langt bort og inn i det store hav - flyte avgårde og dykke ned i havets magiske univers - havet med alle muligheter...l'oceania! 
Om det så kun er ved en printet version som driver deg med og langt inn i dets univers av farger og de drømmer som former seg og kommer med. Summaru er like rundt hjørnet, selv om stadens 'tak' veksler mellom de gråere toner, til et blå blå klart lag.
AdM
IF SIX WAS NINE skjerf


 E N  D R Å P E 
U N  P E T I T  D E S I R E


En dråpe falt over skulderen i søndagens regnskyll, i det den rant nedover kroppen festet den seg mot tøyet som den smeltet inn mot hoften. Der ble den hengende og slenge...
AdM

BALENCIAGA Papier Drop
 E T T E R S M A K E N 
M A N D A G  F Ø R S T


Den herlige ettersmaken av lange sommernetter, det var lørdagens ettersmak før søndagens regnskyll over staden entret. Mandag har dog en lysende start, derved er det en god begynnelse på denne uken.
AdM


 I  D E T  G R Å 
SUNNTAGEN I BILDETS DRÅPERfoto: AdM S O M M E R E N S  I N N T O G 
MA'S SOMMER START 01.06.2013 - FROGNER MARKEDSDAG


MA feirer sommerens inntog den første dagen av Juni. 
I forbindelse med Frogner Markedsdag førstkommende lørdag gir MA 30% på en mengde varer fra vårens kolleksjoner fra:

ANN DEMEULEMEESTER - BALENCIAGA - RICK OWENS - IF SIX WAS NINE - LGB - PROENZA SCHOULER - SISSI ROSSI - DESTIN...M.M.