P R O E N Z A   S C H O U L E R  -  H Ø S T   2 0 1 2 
NYHETER ved MA
PROENZA SCHOULER READY TO WEAR + ACCESSORIES


 R I C K   O W E N S  -  A  S E C O N D   S K I N 
SELECTION // MA // RICK OWENS

AdM+THEMAFLOCK velger ut

RICK OWENS
THE SECOND SKIN

SKINNJAKKEN FRA RICK OWENS ER KLASSIKER, DEN ER DEN DE FLESTE REFERERER RICK OWENS MED OG DET ER DEN DE FLESTE AV OSS HIGER ETTER Å KUNNE SUPPLERER TIL VÅR GARDEROBE.
MED DETS TYNNE SKINN, ENKLE SILHUETT OG STOFF UNDER ARMENE ER DEN BLITT DEN ANVENDELIGE SKINNJAKKEN FRA VÅR TIL VINTER, HELE ÅRET.
LETT OG ELEGANT TIL KJOLER, TIL EN EKSTRA JAKKE UNDER DEN TYNNE ULL KÅPEN.

VI TAR PÅ OSS VÅR 'SECOND SKIN'
 S T Y L E . C O M / P R I N T   I S S U E  03 
MAGAZINE // PRESS // BALENCIAGA


I den tredje utgaven av STYLE.COM sin magasin utgave er Nicolas Ghèsqhuiere ved BALENCIAGA  intervjuet. I mengden av alle mote magasiner konsentrerer STYLE.COM/PRINT seg om en konkret innfalsvinkel til hvert nummer været et tema eller en ide innen design.
Nicolas Ghesquière har besluttet å forlate BALENCIAGA, men vi hyller den siste kolleksjonen hans for vår 2013. En kolleksjon som ble vel tatt imot og viser en ny retning mot det vi så for over 5 år siden. Den flotte kroppen en kvinne innehar og som kommer frem gjennom Ghesquières intrikate snitt. 

STYLE.COM ISSUE 03
"This is the definition of fashion: It's about now," says Balenciaga's Nicolas Ghesquière in the third issue of Style.com/Print. "It might last for longer, but you have to really work to witness your time. To say this is now." F A R V E L   -  A U   R E V O I R  -  N I C O L A S 
BALENCIAGA // NICOLAS GHESQUIERE


Det var en uventet melding som kom inn i løpet av gårsdagen fra BALENCIAGA. Nicolas Ghesquière, designeren til BALENCIAGA gjennom 15 år forlater huset.
I en pressemelding bringer PPR ved BALENCIAGA og Nicolas Ghesquière frem nyheten om avgjørelsen. Ingen begrunnelser er gitt utover dette. 

Siden 1997 har Ghesquière vært designer for huset. Det har vært en fantastisk reise å følge gjennom arbeidet til Ghesquière og hvordan han har bragt dette merket videre med dets design.
Det er med et vemodig hjerte jeg bringer nyheten. Designeren og huset har vært av de som har vært med å merke min stil gjennom flere år og de er blitt en og samme. Det er derved vanskelig å se dem fra hverandre.
Ghesquière klarte det få designere klarer, å ta over et gammelt merke og bli like fullt dets 'rettmessige' designer som den som startet det hele, i dette tilfellet, Cristobal Balenciaga. 

Det er derved en blanding av tristhet og spenning jeg venter på å få vite hva denne talentfulle mannen velger å gjøre, samt hvem som vil kunne ta over ved BALENCIAGA.

 A   L I T T L E   B I T   E T E R N A L  #02  
R I C K   O W E N S  &  M I C H E L E    L A M Y 
MAISON // FEATURE // ARTICLE // ANOTHER MAG // DESIGN // RICK OWENS

 A   L I T T L E   B I T   E T E R N A L  
R I C K   O W E N S  &  M I C H E L E    L A M Y 
MAISON // FEATURE // ARTICLE // ANOTHER MAG // DESIGN // RICK OWENS
FOTO: ANOTHER magazine

Noe av det mest forførende med Rick Owens er hans evne til å dra deg inn i hans verden. Sammen med kunstneren, Michelle Lamy, hans kone har de skapt en helt konkret visjon over merket Rick Owens samtidig som de nå fører det videre inn i møblenes kunst og design.

Får man muligheten til å komme til showroomet entrer man Owens og Lamy sitt private hjem i Paris. Dette inviterer tilskueren bare mer inn i å utforske deres verden og den er en mystisk som den er fantastisk å entre..

Undertegnede er ikke selv en overimmosjonell kvinne, men Rick Owens sitt showroom var et av de der jeg ble sterkt merket av dets helhetlige råhet. Det var ærlig. Du fikk det du så. 

Videoen ovenfor av Antoher mag er et interessant innblikk bak kulissene. Noe vi vel alle liker å snoke inn i for inspirasjon og kanskje bare for å finne ut av vi ikke er så ulike og drømmer og tanker kan være like.


 C O R A L I S E   M A   B A L E N C I A G A 
MA // ACCESSORIES // BALENCIAGA CITY


BALENCIAGA classic City Coral NOK 9.950,- // MA 
BALENCIAGA classic envelope (ulike farger) NOK 5.700,- //MA