B A L E N C I A G A 
NYHETER // MA // BOUTIQUE // BALENCIAGA



Selv om sommeren er vond å se visne bort med bladene som faller ned er det en fin tid vi går i møte. I så fall er det hva jeg selv tenker om alle sesonger. 
Minner er gode i de mørkere og kaldere sesonger. Det bringer frem en tidligere kampanje fra BALENCIAGA, høsten/vinteren 04 kampanjen. Dette var kolleksjonen hvor jeg virkelig oppdaget BALENCIAGA som en voksen kvinne i begynnelsen av 20 årene. 
Sesongen etter kom den romantiske og forføriske vår/sommer 05 kolleksjonen. Jeg ble fullstendig forført og siden har det vært et lidenskapelig forhold!!

BALENCIAGA sin høst/vinter kolleksjon er en spennende kolleksjon med mye print og farger. Nicolas Ghèsquiere er atter en gang i et skifte, denne gang fra sine inspirasjons kilder av japanske martial arts til den modne kvinne. Den profesjonelle kvinne. Forretningskvinnen.
Dog er det ingen stramme dress 'uniformer', tvert imot heller en frigjørelse - med store gensere, chiffong lette kjoler og spisse skoletter til de 'omgjorte' maskuline kåper og bred skuldrede jakker. Det kan lett samenliknes med 80-tallet, dog er det allikevel noe så friskt og nytt som 'la petite touche' - det lille som gjør det annerledes, som gjør det til Balenciaga.

AdM

BALENCIAGA H/V12 er ankommet MA



 R I C K   O W E N S 
MA // BOUTIQUE // NYHETER // RICK OWENS pre fall 2012



Høsten ligger over oss. En kan kjenne den kalde luften smyge seg forbi og duften av falne blader. Da er det fantastisk å komme over de lune og gode kåpene til Rick Owens og ikke minst 'the second skin' - skinnjakkene som til stadighet blir anvendt av hele staben ved MA året rundt. Fantastisk lette om sommeren og lun og fin innenfor en kåpe i de mørkere måneder.

RICK OWENS pre kolleksjon høsten 2012 er ankommet MA.