P R O E N Z A   S C H O U L E R 
SS12 // PORENZA SCHOULER // MA // FLOKKEN


Proenza Schouler har ankommet butikken MA og som den store fan jeg er av dette merket var det en sann glede å være med å pakke opp hele kolleksjonen for våren SS12. Jeg rev vel heller enn å pakke opp fra kartongene!
Det var en jungel av farger og print som møtte oss, men det var helt fantastisk. En god følelse kom frem og det til tross for at farger kan lett gi meg en 'print overdose'. 
Men jeg er i en transisjons fase fra det mørke til det noe mer lekne. Derved tar jeg fatt i jungelen og begir meg ut på denne safari fargede ferden.

Fra en flokker til en flokker, det er vår...

 M A   C A N N E S 
FESTIVALE de CANNES // VOYAGE // AdM


Film festivalen over alle er i gang i Cannes. Byen er meg kjært i hjertet, ettersom dette var barndommens hjem i min oldemors villa like ved Rivieraen.
Fasinasjonen for alle menneskene som samlet seg her under filmfestivalen var selvsagt stor og vi sprang ned til stranden for å se på stjernene som gikk opp den lange og brede trappen. Dekket for anledningen med det famøse røde teppet. Vi var ikke helt klare over hvem eller hva vi skuet over, men det spilte ingen rolle da vi hadde det svært så gøy med å posere som kvinnene på den røde løper! 
Med alderen har mye forandret seg. Med en lidenskap for 'l'art du filme' og ikke minst de fantastiske 'soiréne' som blir arrangert gjennom hele film festivalen og som jeg nå kan ta del i.
Det hele er magisk som det er Cannes.  Minnene er mange med de markante faser av ungdommen i mitt liv som har utfoldet seg her, med første gang jeg kunne kjenne en forelskelse, som den første kjærlighetssorgen og at det var her på strendene jeg lærte å gå. I fjor hadde jeg en fantastisk 'rød' aften, hvor hele 'palasset' og utvendig var fylt med et rødt lys, leter etter bildet...

Dette er den gode indikasjonen på at det er vår når film festivalen i Cannes åpner dørene og med det er det snart sommer og det er en sann glede å kjenne.

 F L E U R E S   D E   S A N D A L E 
STYLE // GARDEROBE // AdMKan en kvinne egentlig få nok sko. Jeg tror ikke det. I generasjoner har sko-syndromet gått i min familie blant dets kvinner. Selvsagt var det min mor som bar dette videre og med det overførte det til sin lille datter. 
Vel, liten er jeg ei lenger og den uendelige søken etter 'the pair' er stadig et prosjekt. Dog er det fasinasjonen for designen til det funksjonelle som trigger, derved og en forklaring på hva jeg jobber med og til en viss grad hva jeg studerer.


Pierre Hardy designer skoene til Balenciaga i samarbeid med husets designer, Nicolas Ghesquière. Det er noen fantastiske kreasjoner som sprader nedover i showroomet fra prét-à-porter kolleksjonen, men det er alltid i det lille rommet ved inngangen like før vi er ferdige at vi virkelig oppdager skoene. 
Stilt frem en etter en kan vi se de alle og skomanian overtar hele kroppen! 
Jeg falt straks for et par mørke blå sandaler i skinn og med det ble det noen nye fave wedgy's i skinn  fra Balenciaga. Jeg er klar for mai og vårens blomstrende forelskelse...BALENCIAGA sandaler NOK 3.750,- // MA