F L E U R E S   D E   S A N D A L E 
STYLE // GARDEROBE // AdMKan en kvinne egentlig få nok sko. Jeg tror ikke det. I generasjoner har sko-syndromet gått i min familie blant dets kvinner. Selvsagt var det min mor som bar dette videre og med det overførte det til sin lille datter. 
Vel, liten er jeg ei lenger og den uendelige søken etter 'the pair' er stadig et prosjekt. Dog er det fasinasjonen for designen til det funksjonelle som trigger, derved og en forklaring på hva jeg jobber med og til en viss grad hva jeg studerer.


Pierre Hardy designer skoene til Balenciaga i samarbeid med husets designer, Nicolas Ghesquière. Det er noen fantastiske kreasjoner som sprader nedover i showroomet fra prét-à-porter kolleksjonen, men det er alltid i det lille rommet ved inngangen like før vi er ferdige at vi virkelig oppdager skoene. 
Stilt frem en etter en kan vi se de alle og skomanian overtar hele kroppen! 
Jeg falt straks for et par mørke blå sandaler i skinn og med det ble det noen nye fave wedgy's i skinn  fra Balenciaga. Jeg er klar for mai og vårens blomstrende forelskelse...BALENCIAGA sandaler NOK 3.750,- // MA


Ingen kommentarer: