I  S K Y G G E N E  # 0 2 
LA FEMME . EDITORIAL . VOGUE
AdM
foto: Hedi Slimane
Vogue China
 I  S K Y G G E N E 
ANN DEMEULEMEESTER 
Ann Demeulemeesters design har en evne til å la en kjenne ens egne fjær, ens virkelige fjær på huden. Således bringes en inn i et dypere dykk av en selv. 
Anns famøse smykker med fjær drifter en inn i de imaginære reisene til den historie som kan foreligge i det en oppdager ens egen skygge tre frem og en bretter ut ens fjær! 
AdM
ANN DEMEULEMEESTER smykker //MA
 R Ø Y K  D E N  U T 
SUMMARU13 . HIMMEL


St.Hans sist helg, klarte ei å røyke frem den hete sommerens fyrende temperatur enda! Men det er da mangt å gjøre. Noen må jobbe, andre har fri...behovet er dog det samme en trenger å gjøre noe om det så er kun å forme tanken og vite en ikke ønsker å gjøre noe på denne dag!
AdM
 S P E I L B I L D E T 
LA FEMME


I det en entrer badet i de tidlige morgener er alt bart og synlig. Summarens inntog bringer speilbildet en ser foran seg til en noe fryktinngytende avslørelse. Det er Evas drakt i det fulle frem! Slik en avsløres gjennom de lettere tekstiler i de varmere sommer måneder. Hvor en ei kan gjemme seg under lag med lag. Det er de lettere kjoler, de kortere shortser, de bare topper kun holdt oppe av tynne stropper...det er dette som skal bekle kvinnens kropp. Den bare hud 'er' plagget!

Det er en selvkontroll, som det er et evigvarende hig etter en kontroll over det reflekterende bildet en ser, så lar en det kanskje gå for et øyeblikk inntil en selv tar seg i et usikkert øyeblikk i sidespeilet. 

Velværet kommer i mang en form!
AdM
 V A N N E T S  G Å T E 
SUMMARU13- 'Jeg kjenner deg, som du kjenner mine linjer, slik du renner nedover mitt ansikt, slik ditt våte tak legger igjen et fuktig spor. I et dypp har du meg der du omfavner min kropp atter en gang, der din varme kan endres til kulde trekkende langt inn til benet.
Du skyller alt bort, med ingen nåde eller tilbakeblikk. En renseslse. Den som gir en ny dag, en annen dag, dagen i morgen, som dagen etter og dagen før der du atter gir et fritt øyeblikk uten noen bekymringer. Der jeg flyter med, som jeg lar meg drifte avgårde' -. Summarus minner
AdM