F A R V E L   -  A U   R E V O I R  -  N I C O L A S 
BALENCIAGA // NICOLAS GHESQUIERE


Det var en uventet melding som kom inn i løpet av gårsdagen fra BALENCIAGA. Nicolas Ghesquière, designeren til BALENCIAGA gjennom 15 år forlater huset.
I en pressemelding bringer PPR ved BALENCIAGA og Nicolas Ghesquière frem nyheten om avgjørelsen. Ingen begrunnelser er gitt utover dette. 

Siden 1997 har Ghesquière vært designer for huset. Det har vært en fantastisk reise å følge gjennom arbeidet til Ghesquière og hvordan han har bragt dette merket videre med dets design.
Det er med et vemodig hjerte jeg bringer nyheten. Designeren og huset har vært av de som har vært med å merke min stil gjennom flere år og de er blitt en og samme. Det er derved vanskelig å se dem fra hverandre.
Ghesquière klarte det få designere klarer, å ta over et gammelt merke og bli like fullt dets 'rettmessige' designer som den som startet det hele, i dette tilfellet, Cristobal Balenciaga. 

Det er derved en blanding av tristhet og spenning jeg venter på å få vite hva denne talentfulle mannen velger å gjøre, samt hvem som vil kunne ta over ved BALENCIAGA.