R U S T E N 
BALENCIAGA SS07

I tiden etter at nyheten om Nicolas Ghesquières tid ved huset BALENCIAGA var ved veis ende, har det siden vært et studie inn i arkivene til Ghesquières arbeid for huset. Søkenen tilbake etter alle de øyeblikkene som har merket de 15 årene Ghesquière var ved huset.

Det har vært en ferd tilbake inn i fantastiske kreasjoner og kolleksjoner. Det har vært berusende å se de igjen. Å minnes igjen alle de overbegeistrende øyeblikkene hvor en oppdaget den visjonære og kreative utforskningen til Ghesquière i tekstur, materiale, form og håndtverk. 


Våren/sommeren 2007 ga Ghesquière kvinnen, den kvinnelige rustning. De håndsydde bronse og gull 'rustningene' av noen bukser var en vekkelse. 
En hver artist så for seg et fantastisk scene antrekk. Undernevnte så for seg rett og slett et 'gull regjerende' antrekk! Jeanne d'Arc, ble raskt kvinnen i front. 'La Napoleonne' i rustning! 
Flere tilbakeblikk blir det før Alexander Wang setter sitt første print på huset etter å nå ha entret husets korridorer og atelier i arbeidet med sin første kolleksjon for BALENCIAGA.


Ingen kommentarer: