I T' S  O N 
T H E  F A S H I O N  W E E K S 
STYLE // VOGUE PARIS // LA FEMME
I det fjerde året det arrangeres er det som en ny nasjonaldag der folk strømmer ut for FASHIONS NIGHT OUT i de største motemetropolene med New York, London og Paris.
Dette markerer starten og på Fashion Week i New York som deretter etterfølges av Milano, London og Paris.
For MA/Themaflock er dette den mest hektiske perioden, men også givende med alt det man opplever og det og de man kommer over.
Nye designere, nye kolleksjoner alt for neste sesongs vår i det vi forbereder oss på høsten og vinterens kulde.


Det er fantastisk å se hvordan folk samles for design og mote. Uttalige ulike mennesker forenes med en lidenskap for hva som dekker ens hud og lemmer.

Ved mitt første møte med Rick Owens sitt showroom med MA var det en fantastisk svensk kvinne som bisto oss. Hun var utdannet arkitekt, vi ble derved lett pratsomme, da undertegnete studerer dette. Personen ved siden av, innkjøper for en amerikansk butikk, var utdannet advokat og MA's eier er ingeniør. Slik kunne jeg ha fortsettet.
Uansett hvor du går og om du er imøtekommende former du helt utrolige kjennskap i møter fra en cafe til et blikk på fortauet for skoene, jakken eller rett og slett hvordan du utstråler.

Det mest interessante er som i mange tilfeller å være med i bakgrunnen. Det er der du møter de styrende kreftene. Man kan kanskje tenke at mange er arrogante og selvopptatte, slik kan det og være, men i de fleste tilfeller er det mennesker med en utrolig interessant bakgrunn og lidenskap for det de arbeider med.
Kreative mennesker er som magneter som de kan ta all din energi, men for en liten periode er det vel helt ok å bli helt oppslukt...


Ingen kommentarer: