S T O N E   M E   P A R T.  II 
STONE // SMYKKER // MA


Fasinasjonen for STONE sine kreasjoner fortsetter i det en liten perle av en skull ble levert fra en hånd til en annen...
For noen uker siden ble det en liten tur til Paris for et møte med gamle kjente og Marie Poniatowski, grunnlegger og designer av STONE. Vi møtte Marie i hennes nye atelier ved, Jardin des Tuilleries. Ikke langt ifra hvor hennes private residens ligger. Det var der vi første gangen møtte Marie. I en flott stor pariser leilighet. Med de store franske vinduer, som hintet frem gjennom lyset den fantastiske utsikten som ventet i det du nærmet deg. I et øyekast utfoldet la Rive Gauche seg med Saint Germain des Près og Eiffel Tårnet. Med like før på den høyre side den mektige, Musee du Louvre. 
Det var et øyeblikk hvor tankene var tomme, kun gleden av det å kunne oppleve denne vakre byen på en liten balkong over, Jardin des Tuilleries regjerte.


Ateliéet til STONE er lite og intimt, liggende i en sidegate av Faubourge St.Honoré. Det er en liten overdose av iver som bygger seg opp i det jeg oppdager de ulike kolleksjonene på et stort bord i midten. Det ble nesten umulig å ta en avgjørelse over hvor begynne å se, men i det jeg skal til å nærme meg blir skull ringen vi bestilite for over et år siden bragt frem. 
Skull ringen var spesial designet etter ønske fra en kunde og reservert for annen produksjon i ett år. Det ville si vi andre ikke kunne bestille og måtte vente tålmodig i over et år før vi kunne bestille den og derved et halvt år før den var ferdig. Men den som venter, venter på noe godt! Sannelig er det sant for denne lille kreasjonen er som tidligere nevnt, et vintage funn, som om det er gått i generasjoner. 
Denne vil forhåpentligvis havne på min lille ringfinger. 


STONE fine jewelry, skull ring pris etter forspørsel // MA
Ingen kommentarer: