P U N K   V I N T E R E N 
STYLE // INSPIRASJON // BALENCIAGA


Det kommer stadig opp bilder på Facebook av fjellas hvitbelakte topper i fra de nord-vestlige trakter av Norge. Flere venner har allerede tatt turen, som de ivrige skifarere de er.
For min del er det 'Punk Vinteren'. I morgentimene mandag fikk vi en liten påminnelse om man så hadde glemt at vinteren er på vei og vil innta staden så vel. I dag er det vel et faktum.

I søken etter inspirasjon kommer jeg over noen 'editorials' stylet med BALENCIAGA sin vår kolleksjon 2012 i en heller vinterlig setting. BALENCIAGA har i en tid flørtet med punker'n og med den rette doseringen er det et interessant og tøft ensemble av et antrekk man kan få til. Men en fullverdig punker er jeg vel ei, dog er det alltid berrikende å søke etter inspirasjon og nære nysjerrigheten etter måter å utfolde seg på og ikke minst uttrykke seg på.

Det er vel mer som en forførende og mørk kvinne i ANN DEMEULEMEESTER sin ånd jeg ønsker å entre vinteren med. Knyttet inn i Ann's detaljer, insjisert med et feminint avant gardistisk trekk fra BALENCIAGA og 'the cool' air av RICK OWENS er jeg (nesten) klar...