L E S  A D O R E S 
PROENZA SCHOULER // VOGUE PARIS // MAGAZINE 

Proenza Schouler med Jack McCollough og Lazaro Hernandez
i det siste nummeret av Vogue Paris. 


Proenza Schouler, 'Les adorés' i franske, Vogue Paris. Jack McCollough og Lazaro Hernandez intervjues av journalisten og dokumentaristen, Loïc Pigent om hvilken brikke byen, New York har for deres inspirasjon, arbeide og visjoner... 

New York. Med alt som til en hver tid skjer til alle tider av døgnet, holdes Jack og Lazaro i en form for agitert sinns stemning. Vernisager, sorieér, middager. 
Byen tillater en å være oppdatert på alt det som skjer. Med alle konstant i en eller an form for prosjekt, kollaborasjoner, utstillinger. Det er en sterk kreativ styrke i byen, som lett kan sanses. 
Derved er det reisene til andre destinasjoner som for designerene til å kunne slappe av å la deres inntrykk synke inn fra avstand og gjennom nye perspektiver.

Alt arbeid foregår i New York med deres 'team' som de anser som uunnværlig for hele prosessen. Fra begynnelsen til enden av en kolleksjon. Deres enorme forarbeid i bearbeidelse av materialer har gitt utrolige tekstilser og print. 
Nytenkende med New Yorks energi inkarnert: uteliv, jobb, uteliv, jobb, jobb, jobb...

Proenza Schouler vokser seg stadig større for hver sesong og anses snart for å være av de store luksus merker av USA/New York. Merket er blitt et av de viktigste showene under New Yorks mote uke. Hvor Jack og Lazaro stadig utforsker og utfordrer i hver kolleksjon. 


PROENZA SCHOULER s.242 'Les adorés', VOGUE PARIS, Februar 2013

Ingen kommentarer: